Website met
blijvende impact en meetbare resultaten

Wij bouwen professionele en doeltreffende websites gericht op jouw online doelen.

Klanten geven ons een 5,0  Google beoordelingen

Design met impact

Kubits maakt niet alleen mooie designs, maar ook effectieve websites! We stellen de bezoekers centraal. Vanuit dit oogpunt bouwen we, zodat de bezoekers makkelijk door de website kunnen navigeren.

Website die raakt

Wij maken bouwen websites die emoties oproepen en gericht zijn op jouw online doelen. De perfecte mix van impactvol design en strategische functionaliteit voor online succes.

Hoog scoren in Google

We optimaliseren jouw website voor een solide basis in SEO en online marketing, zodat je een sterke online aanwezigheid kunt opbouwen.

Laat je website maken door Kubits

Vertrouw op ons ervaren team van webdesigners om een website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij begrijpen de cruciale rol van een doordachte online aanwezigheid en integreren geavanceerde SEO-strategieën vanaf het begin. Of je nu een startende ondernemer bent of je bestaande site wilt vernieuwen, wij bieden oplossingen op maat. Kies voor een website die niet alleen indruk maakt op bezoekers, maar ook hoog scoort in zoekresultaten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een website die opvalt en presteert.

Hoe wij dit aanpakken

Website strategie

Vanuit de brainstorm creëren we een duidelijke strategie die je doelstellingen vastlegt. De strategie beantwoordt de centrale vraag over de benodigde websitefunctionaliteiten.

Doordacht design

Een goed doordacht interface design nodig? Welk ontwerp we ook maken; de gebruiker staat voorop. Dat doen we vanuit een strategische flow.

Techniek

Converterend webdesign/development op maat, waarbij constant geoptimaliseerd wordt aan de hand van o.a. het bezoekersgedrag.

Eenvoudig te beheren
Je wilt je website zelf kunnen veranderen. Content plaatsen, foto’s wijzigen of nieuws plaatsen? Met het CMS-systeem WordPress kan je dit zelf beheren!

Zoekmachine vriendelijk

Optimaliseer samen met ons je online zichtbaarheid! Kies voor een zoekmachinevriendelijke website en versterk je digitale aanwezigheid voor succesvolle online resultaten

Service, onderhoud en support

Kwaliteit zonder service en een goede support noemen wij geen kwaliteit! Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan om je website draaiend te houden.

Benieuwd naar door ons gemaakte websites?

Onze werkwijze

Je website live volgens Kubits 4 stappenplan

Offerteaanvraag
In de offerte staat alles over het project, de wensen en natuurlijk de kosten. Indien nodig bieden wij de optie aan om het traject op te splitsen in verschillende fases.
Brainstormsessie

Tijdens de brainstormsessie nemen we rustig de tijd om alle wensen op papier te zetten.  Samen vormen wij een beeld van het project. Wie ben je, wat wil je uitstralen, wie zijn jouw klanten en wat is het doel van de website?

Aan de slag!
We gaan aan de slag om jouw website te ontwikkelen. Als eerste maakt Kubits samen met jou een planning. In de planning staan alle oplevermomenten en geplande afspraken. Bij iedere oplevering vindt er een gesprek tussen ons plaats, om de voortgang en het resultaat te bespreken.
Testen en opleveren
We nemen voldoende tijd om de website te testen. Wanneer alles goed werkt lanceren wij de website op jouw domeinnaam.

Onze klanten aan het woord

Klantreviews

hani almubark
hani almubark
We like the service, professionally and creativity. Website and banners are designed and realized as we wished. Thanks guys and keep up the good work.
S .K.I
S .K.I
Denken creatief mee over nieuwe mogelijkheden en ideeën. Erg blij met de vernieuwde website. Website is nu veel sneller en SEO technisch perfect in elkaar gezet.
CryptoBenelux
CryptoBenelux
Top bedrijf. Ze hebben onze website compleet naar wens opgeleverd.
Daphne Balvers
Daphne Balvers
Top bedrijf! Professioneel, creatief en een duidelijke communicatie.
Fons Cornelissen
Fons Cornelissen
Direct contact, met goede interactie en oplossingen 👍
marc verschuren
marc verschuren
Kubits is een leuk en jong bedrijf. Wij zijn en worden nog steeds goed geholpen en doen al een tijdje prettig zaken met ze. Echt een aanrader!
H. GH
H. GH
Prima service, duidelijke communicatie en denken goed mee. Kubits is al jaren de vaste aanspreekpunt voor alle digitale uitingen van DRN BV.
Aruna Bhoendie
Aruna Bhoendie
Vanuit de stichting Nelson vs MS is de samenwerking met Kubits als uitermate prettig ervaren. Na het benaderen van Kubits voor hulp bij het opzetten van een crowdfundings-actie werd erg snel geschakeld. Dit heeft ertoe geresulteerd dat er 2 dagen later een meeting op locatie plaats vond. Tijdens deze meeting merkte wij een erg gedreven en behulpzame houding en kwamen zij met prima initiatieven. Daarnaast zorgt Kubits voor korte lijnen waardoor er snel wordt geschakeld. De website, welke Kubits heeft ontwikkeld, is een verrijking voor de stichting. Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten van een website of andere online campagnes, beveel ik Kubits ZEKER aan! Bedankt! Afz. Stichting Nelson vs MS
Keith Shoolbred
Keith Shoolbred
Zeer tevreden klant! Hele mooie goedwerkende website is het resultaat. Verder een goede klantenservice. Kleine probleempjes die zich voordeden werden meteen in behandeling genomen en opgelost.
Sjoerd Peters
Sjoerd Peters
Mooi logo ontworpen en strakke website. Tevreden.

Overtuigd van onze aanpak en werk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

024 – 234 04 45

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet en geef ons een belletje!

info@kubits.nl

We doen ons uiterste best hier binnen één werkdag op te reageren.

Kubits – Alphen a/d Rijn
Hooftstraat 95
2406 GE Alphen a/d Rijn

Kubits – Nijmegen
Hillekensacker 3306
6546LV Nijmegen

Kennismaken met Kubits?

Maak gerust een afspraak voor een gezellige kennismaking

Contactgegevens

Kubits | Reclame-/webbureau

E: info@kubits.nl
T: 024 - 234 04 45

Kubits - Alphen a/d Rijn
Hooftstraat 95
2406 GE Alphen aan den Rijn

 

Volg ons