WEBDESIGN & DEVELOPMENT
Een geoptimaliseerde website converteert beter!
Vandaag de dag wil je met een klik op de knop preciés vinden waar je naar op zoek bent. Is dit niet het geval, dan is de kans groot dat je de zoektocht ergens anders voortzet… Dit geldt ook voor jouw online bezoekers!

Voor de traffic naar en op je website is het, naast goed werkend, ook van groot belang dat deze geoptimaliseerd is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid. Naast het sterk uitdragen van de visie en missie van jouw onderneming, is het dus ook van erg groot belang te voldoen aan de behoeften, de wensen en het gedrag van de gebruiker. Natuurlijk helpen we je ook hier graag mee! Met behulp van de beschikbare data en nodige tools maken we analyses op van het gebruikersgedrag. Op basis daarvan is het mogelijk constant te optimaliseren, te groeien en gecontroleerd doelstellingen te behalen.

 

De websites bouwen wij vanwege het gebruikersgemak vrijwel altijd in WordPress
In dit programma is het erg gemakkelijk om zelf kleine wijzigingen te verwerken en bijvoorbeeld pagina’s toe te voegen. Daarnaast wordt WordPress constant doorontwikkeld. Honderden ontwikkelaars van over de hele wereld zijn hier continu mee bezig. Ook in jouw voordeel!

 

 

 

VOORBEELDEN VAN PROJECTEN

GMU

Google Adwords
Specialist

DRN - De redder in Nood

Het nr. 1 recovery-bedrijf van Nederland

Boooth

Het leukste fotohokje van Nederland

Kennismaken met Kubits?

Maak gerust een afspraak voor een gezellige kennismaking

Contactgegevens

Kubits | Reclame-/webbureau

E: info@kubits.nl
T: 024 - 234 04 45

Kubits - Alphen a/d Rijn
Hooftstraat 95
2406 GE Alphen aan den Rijn

 

Volg ons