/OVER KUBITS
Welkom bij reclame-/webbureau Kubits!

Graag nemen we je mee in onze wereld, die vol energie, passie en plezier zit en vooral ook continu wordt aangevuld met geweldige nieuwe impulsen uit (nieuwe) ontwikkelingen en samenwerkingen, die inspiratie, motivatie en uitdaging met zich meebrengen. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in op maat gemaakte websites, designs, branding en het creëren van (online-)marketingstrategieën.

Van onze hobby hebben we ons werk mogen maken en door voor elk project precies het juiste team samen te stellen, helpen we jou je doelen te behalen en (zakelijke) wensen uit te laten komen!

Kubits werkt volgens het 5-stappen-proces

Met behulp hiervan bent u altijd up-to-date in het ontwikkelproces.

We beginnen bij de 1.ontmoetingfase. In deze fase worden uw wensen en/of de boodschap op papier gezet. Vanuit die basis wordt een 2.brainstormsessie gehouden, waarin ideeën worden uitgedacht. In de 3.schetsfase worden deze uitgetekend. Van hieruit kunnen we beginnen aan de 4.conceptfase. Klant en Kubits tevreden?! Dan komen we aan bij de 5.eindfase. Het concept wordt uitgewerkt tot het uiteindelijke eindproduct.

Het team

STRATEEG & ANALYST

NASER AL IBADI

ART DIRECTOR

SERGIO PUTINELA

PROGRAMMEUR

STEFAN VERVOORT

ONLINE MARKETEER

SOROUSH FAZELI
Wij werken o.a voor:

Klaar voor een eerste ontmoeting?

Neem contact op en we zullen elkaar snel ontmoeten.

Bijsterhuizen 2003 - 6604 LH Wijchen