/ONTWIKKELING WORDPRESS WEBSITE
VOOR BRTC PACKAGING

Kubits heeft voor BRTC Packaging een complete website neergezet, waarop
de look en feel en het gebruiksgemak centraal staan.

BRTC PACKAGING

BRTC-packaging, de leverancier van verpakkingsmaterialen voor de industrie, transport, logistiek, e-commerce en fullfilment. Dankzij de grote kennis op het gebied van vele soorten verpakkingsmaterialen kan BRTC-packaging u voorzien van een deskundig advies. Kortom, BRTC-packaging beschikt over de kennis, de mogelijkheden en de flexibiliteit om uw verpakkingsprobleem snel en accuraat op te lossen.

Werkzaamheden
– Website-ontwerp
– UX/UI design
– Custom-formulier-development
– A/B-test
– SEO/SEA

KLEURCODE #33407d

KLEURCODE #e72c2f

KLEURCODE #f4f6fa

Menu productweergave

Eén van de belangrijkste wensen van BRTC was, een manier te bedenken om in één opslag alle producten toonbaar te maken voor de gebruiker. Onze oplossing was om een gebruiksvriendelijke dropdown in te bouwen zodat de gebruiker hierin makkelijk kan navigeren en de producten kan vinden.

Producten- / detailweergave

Vanuit de gebuiker is het belangrijk om de producten te vinden en uiteindelijk tot actie over te gaan om een offerte aan te vragen. Deze mogelijkheid hebben we gecreëerd door de juiste flow erin te plaatsen en de juiste look en feel en usp’s te gebruiken.

Bedrukte tape samenstellen formulier

In het bestelformulier kan de gebuiker gemakkelijk zijn eigen bedrukte tape samenstellen. Het formulier is zo gebouwd dat het gebruiksvriendelijk te gebruiken is voor alle devices.

RESULTATEN

30%

meer bezoekers

32%

meer conversie

27%

meer omzet

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Wij zijn er klaar voor!